Sastojci:
Za biskvit– 1 jaje
– 1 šalica 2 dl šećera
– 1 šalica 2 dl mljevenih oraha
– 1 šalica 2 dl mlijeka
– 1 šalica 2 dl glatkog brašna 550
– 1 dl ulja
– 1/2 vrečicepraška za pecivo
Za kremu
– 2 pudinga Bourbon Vanilija premium – dolcela
– 6 žlice šećera
– 6 dl mlijeka
– 20 dag maslaca
Za ukrasiti
– naribana čokolada
Priprema:
Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35×20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
Još topli biskvit poškropiti sa rumom
Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.
Nema komentara:
Objavi komentar