Sastojci
– 450g Ledo povrće (mrkva, krumpir, grašak)
– 6-7 jaja
– 1 jabuka
– po potrebi majoneze oko 200 g
– 1 žličica senfa
– 330g kiseli krastavci
– žlica Vegeta
– 6-7 jaja
– 1 jabuka
– po potrebi majoneze oko 200 g
– 1 žličica senfa
– 330g kiseli krastavci
– žlica Vegeta
Priprema
Skuhati smrznuto povrće, u vodi kojoj ste
dodali žlicu vegete 8 – 10 min.
Jaja skuhati odvojeno u posoljenoj vodi da
budu “na tvrdo” ,pa ih očistite i narežite .
Ogulite jabuku i narežite na kockice,narežite
kisele krastavce .Pomiješajte povrće s krastavcima, jajima i jabukom.
Dodajte majonezu, senf.Lagano pomiješate sve
sastojke i salatu stavite u frižider da se ohladi i sastojci prožmu.
Ovo je osnova po kojoj pravim ovu salatu
,naravno recept je prilagodljiv pa slobodno unesite svoju kreativnost i
prepustite se mašti u majonezu umiješajte sitno nasjeckan peršin, bosiljak
,vlasac, komadiće kopra ili okus po želji dodajte više kisele jabuke, vrhnje
,senf, ili više kiselih krastavaca.
Nema komentara:
Objavi komentar